Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Čt 9-18,Pá 9-17)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2020
NAŠE DOPORUČENÍ
Co jsem v této napjaté době vyhledala v domácí lékárničce, poradila svým dcerám a nejbližší rodině, kamarádům ... Většinou každý doma něco našel :) ... číst celé
03.11.2019
PŘEDNÁŠKA VLADIMÍRA ĎURINY
Zveme Vás na přednášku Vladimíra Ďuriny, kde se dozvíte víc o našich oblíbených přípravcích DIOCHI. Přednáška se bude konat v BEA centru v Olomouci. V... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. ZINZINO náš tip

ZINZINO náš tip

ZÁNĚTY V TĚLE A JEJICH ŘEŠENÍ

V dnešní době se nemůžeme spoléhat pouze na správnou stravu. Průmyslově zpracované potraviny způsobují nerovnováhu mezi omega 6 a omega 3 v našem těle, a to potom vede k chronickým zánětům. Správný poměr omega 6 a omega 3 je 3:1, průměrný Evropan má ale 15:1 a vyšší! Omega 6 působí prozánětlivě, omega 3 PROTIZÁNĚTLIVĚ.

Přepis z přednášky doktora Clytona o příčinách civilizačních chorob a jejich řešení si můžete stáhnout ZDE

(v nastavení videa si zapněte české titulky)

Nyní máte jedinečnou příležitost zjistit, jak jste na tom vy! Udělejte si test a následně snižte hodnoty omega 6 ve Vašem těle díky výrobku BalanceOil

OBJEDNÁVAT MŮŽETE: https://www.zinzino.com/2006359615/CZ

Problém moderní stravy

Dříve člověku stačila k dobrému zdravotnímu stavu strava, moderní společnost se ale stravuje úplně jinak. Před 100 lety neexistovalo žádné rychlé občerstvení, dnes si ale nemůžeme být jistí ani kvalitou jídla, keteré si připravíme doma sami. Hlavním důvodem je původ potravin. Maso většinou pochází ze zvířat chovaných v malých uzavřených prostorech a krmeného pícninami pěstovanými speciálně ke krmným účelům, místo aby se volně páslo na loukách. Moderní potraviny obsahují přebytek Omega 6 a nedostatek Omega 3, což způsobuje chronické záněty v těle a následně degenerativní choroby!

Pokud současnost srovnáme s minulostí dozvíme se, že v 19. století byl výskyt kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a cukrovky 10x nižší než dnes. Plyne z toho, že pokud používáte správnou kombinaci živin, můžete získat obrovskou míru ochrany.

Podívejte se na přednášku doktora Claytona o revolučním řešení zánětů v těle

Dr. Paul Clayton jako jeden z prvních začal zkoumat farmakologický účinek potravin a složek rostlinného původu na zdraví a celkovou fyzickou pohodu člověka. Titul doktora neurofarmakologie získal na Edinburské univerzitě. Dříve zastával funkci předsedy fóra „Jídlo a zdraví“ Královské lékařské společnosti (Royal Society of Medicine), v současné době je členem Ústavu pro stravování, mozkovou činnost a chování při Oxfordské univerzitě. Byl nominován na Nobelovu cenu za výzkumnou práci v oblasti řídnutí kostí.

Přečtěte si knihu: Ať je vaše jídlo vaším lékem, která je také k dispozici k zapůjčení v naší prodejně!

                             

Proč je 95% lidí v nebezpečí? Chcete se dozvědět, co je ten skrytý zabiják, který nás pomalu, ale jistě likviduje? A víte, jak si zajistiit pevné zdraví a následně si ho i udržet? Na tyto otázky a mnohem víc Vám odpoví Dr. Paul Clayton Ph.D. ve své knize "Ať je vaše jídlo vašim lékem." 

Kde nás najdete

28. října 11

Olomouc, 772 00

Hledat na mapě

Kontakty
Logo
(Po-Čt 9-18,Pá 9-17)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz